Diumenge, 10 desembre 2023
12.5 C
La Llagosta

Molt bona acollida del nou espectacle del Cor Vivace a la Llagosta

La Coral Miranda s’ha mostrat molt satisfeta amb l’actuació del Cor Vivace dissabte al Centre Cultural. El recital ha estat l’únic del programa de les XII Jornades de Musica i Cant Coral organitzades per la entitat.

Més de 80 cantaires i músics van pujar a l’escenari per presentar el seu nou espectacle We are the World, sota la direcció de Tomàs Rosado. Com en anys anteriors, el Cor Vivace va actuar desinteresadament a la Llagosta. El recital, que es va estrenar oficialment al mes d’abril al Monestir de Poblet, es podrà veure durant els propers mesos a Sabadell, Barcelona i Madrid, entre d’altres ciutats.

Falten cantaires

Hores d’ara, la Coral Miranda ha deixat de fer actuacions temporalment. L’entitat llagostenca ha decidit que aquesta temporada només organitzarà concerts, ja que no té suficients membres per mantenir el cor. Fins ara, la Coral Miranda ha tirat endavant el concert de Nadal i el de les Jornades de Música i Cant Coral. L’entitat està oberta a la incorporació de noves persones que els agradi cantar. Qualsevol que estigui interessat pot passar pel Centre Cultural de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons a demanar-ne més informació.

Publicitat

Publicitat

Més notícies