Dilluns, 26 febrer 2024
10.4 C
La Llagosta

Demà dissabte, es farà l’únic recital de les XII Jornades de Música i Cant Coral

El prestigiós Cor Vivace protagonitzarà aquest any l’únic concert de les Jornades de Música i Cant Coral organitzades per la Coral Miranda de la Llagosta. El recital tindrà lloc demà dissabte a les 18.30 h, al Centre Cultural.

El Cor Vivace  presentarà el seu espectacle We are the World, sota la direcció de Tomàs Rosado. Aquest nou projecte el van estrenar el 22 d’abril al Monestir de Poblet. Després de passar per la Llagosta, el Cor Vivace el posarà en escena a Sabadell, Barcelona i Madrid.

El recital del Cor Vivace, del Cercle de Gràcia, serà l’únic de les jornades d’aquest any, ja que la Coral Miranda ha deixat momentàniament de fer concerts per diversos motius.

Publicitat

Publicitat

Més notícies