Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

Una quinzena de joves participen en una xerrada per buscar feina a l’estiu

Una quinzena de joves han participat aquesta tarda en una xerrada per ajudar-los a buscar feina aquest estiu. La sessió ha tingut lloc a Can Pelegrí, al Servei d’Informació Juvenil (SIJ), i ha anat a càrrec de Laia Alonso, tècnica de l’Oficina Jove del Consell Comarcal. La xerrada comptava amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Durant l’activitat s’ha explicat que un dels primers passos per trobar feina és elaborar un currículum personal amb informació rellevant i relacionada amb l’oferta de feina. Tanmateix, a la sessió s’ha informat sobre com funciona el mercat laboral i que el sector de serveis és el que més ofereix feina durant l’estiu.

Publicitat

Publicitat

Més notícies