Dilluns, 20 març 2023
17 C
La Llagosta

L’Ajuntament posa en marxa un nou espai per a famílies amb infants fins als 3 anys

El 8 de maig, entrarà en funcionament l’Espai familia­r a l’Escola Bressol Municipal Cucutras. Es tracta d’un espai obert a tots els infants de fins a tres anys. Dilluns i divendres, estarà dedicat a famílies amb infants de 0 a 1 any i dimecres i divendres, d’1 a 3 anys. En cada sessió podran participar un màxim de 12 famílies.

Dilluns i dimecres, de 17 a 18.30 hores, se celebraran activitats per a famílies i infants, com massatges infantils, jocs de falda, contes i titelles, entre d’altres. Divendres, tindrà lloc un espai per a famílies de 17 a 18 hores. Es compartiran dubtes amb els assistents sobre temes diversos, com l’alimentació, el son…Hi haurà servei d’acollida per als infants.

Cal fer una inscripció mensual i pagar cinc euros per a material per família i mes. Per a més informació i inscriure’s, cal adreçar-se a l’Escola Bressol Municipal Cucutras dilluns, dimecres o divendres de 17 a 18 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies