Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

La Llagosta adapta a la normativa els darrers llums de la via pública

Aquesta setmana, han començat els treballs per adaptar a la normativa els darrers llums de la via pública de la Llagosta que encara tenen vapor de mercuri. Està previst substituir 68 lluminàries amb altres tecnologies més eficients, com LED, vapor de sodi o halogenurs metàl·lics, segons el cas.

Les actuacions es realitzaran a l’avinguda de l’Onze de Setembre, on no hi haurà afectacions en el trànsit, però sí que s’han fet reserves en zones d’estacionament, al Parc Popular, davant de l’Església, a la plaça d’Anne Frank i a la plaça d’Europa. En el cas de l’avinguda de l’Onze de Setembre es passa en cada una de les lluminàries de 250W a 53W. La potencia total instal·lada que s’estalvia serà de 10,3kW, el que suposa un estalvi estimat anual aproximat de 6.700 euros.

Està previst que aquesta operació, que té un pressupost d’uns 33.000 euros, estigui totalment acabada en tres setmanes. Aleshores, tots els llums de la via pública de la Llagosta estaran adaptats a la normativa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies