Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

La XV Bicicletada del Besòs es dedicarà a recaptar fons per a l’Associació Celíacs de Catalunya

La Bicicletada del Besòs se sumarà aquest any als actes del maig celíac que organitza l’Associació Celíacs de Catalunya amb motiu del seu 40è aniversari. La quinzena edició d’aquesta popular marxa en bicicleta per la llera del Besòs es farà el diumenge 7 de maig.

Tots els quilòmetres que es facin durant la jornada serviran per recaptar fons, que es destinaran a la investigació d’aquesta malaltia, que afecta unes 75.000 persones a Catalunya i uns 7 milions a Europa. L’empresa catalana Proceli, que es dedica a fabricar productes sense gluten, aportarà 0,10 euros per cada quilòmetre recorregut. L’objectiu és assolir els 20.000 quilòmetres entre tots els participants. Per promoure la Bicicletada i la campanya es farà servir a les xarxes socials l’etiqueta #kmperlaceliaquia.

El recorregut de la Bicicletada serà el mateix que en edicions anteriors, amb tres punts de sortida, Granollers, Montornès i Parets del Vallès, i dos punts d’incorporació, Montcada i Reixac i Santa Coloma de Gramenet. L’activitat acabarà al Parc del Litoral de Sant Adrià de Besòs. La Bicicletada popular està organitzada pel Consorci Besòs–Tordera.

Publicitat

Publicitat

Més notícies