Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

La Cursa Popular Els 10 de la Llagosta estrenarà circuit diumenge

La Llagosta acollirà diumenge la 30a edició de la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta, organitzada per l’Ajuntament. S’espera que mig miler d’atletes participin en aquesta competició. Fins a les 20 h d’avui divendres, estarà obert el període d’inscripció. Els interessats es poden apuntar a la pàgina web de l’Ajuntament.

En aquesta edició, la cursa modifica el seu circuit i serà de cinc quilòmetres. Així, hi ha la possibilitat de fer una cursa de cinc o deu quilòmetres. En aquest segon cas, es farien dues voltes. “Aquest circuit és més ràpid que el que hi havia l’any passat. El pas per la zona de la depuradora no hi és i això, creiem, que pot fer que sigui més dinàmic”, ha explicat el regidor d’Esports, Jordi Jiménez, que remarca la bona acceptació fins ara de la nova distància de cinc quilòmetres: “està pensada per a gent que comença i per a aquelles persones que veuen que la distància de deu quilòmetres potser és massa”. La sortida i l’arribada de la prova continua al carrer de l’Estació però s’avança fins a prop del Centre de Formació de Persones Adultes.

La sortida de la cursa popular tindrà lloc a les 10 h. Durant el recorregut, hi haurà animació amb La Charanga años 60 i el grup Lotokotó. Els tres primers classificats masculí i femení de la cursa de cinc i deu quilòmetres rebran un trofeu. En acabar la cursa, tots els participants rebran una bossa amb diversos obsequis. Els participants que vulguin dutxar-se ho podran fer al Pavelló Antonio García Robledo.

Com sempre, la Cursa transcorrerà pels carrers de la Llagosta. Això provocarà talls de trànsit durant tot el matí de diumenge. La Policia Local recomana evitar els desplaçaments en cotxe mentre es disputi la competició.

A les minicurses, participaran uns 150 infants. Les curses començaran a les 9.15 h. Hi haurà una prova de 400 metres per a infants nascuts del 2010 al 2013; de 1.000 metres per als anys 2006-2009, i de 1.500 metres per als anys 2002-2005.

Publicitat

Publicitat

Més notícies