Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Obert el termini de sol·licituds d’ajuts per a casals d’estiu

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert el termini de sol·licituds d’ajuts per a casals d’estiu. Els ajuts estan adreçats a menors empadronats a la Llagosta, amb edats compreses entre els 3 i 17 anys, que vulguin assistir a algun dels casals d’estiu que es realitzaran a les escoles Les Planes i Sagrada Família i al Complex Esportiu Municipal El Turó i que reuneixin els requisits exigits per poder sol·licitar-los.

Aquest tràmit es pot efectuar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania fins al 13 d’abril. Els criteris per poder accedir a les beques per a casals d’estiu es poden consultar al web municipal www.llagosta.cat, a l’apartat de tràmits.

L’import màxim de cada ajut és de 160 euros. Les bases inclouen tot un seguit de barems per determinar els punts de cada sol·licitant, com la situació familiar, econòmica, la situació de risc o els casos de violència de gènere. El document que fixa els criteris també contempla el control d’assistència per part dels menors a les activitats a les quals s’inscriguin.

Publicitat

Publicitat

Més notícies