Obertes les sol·licituds per accedir als ajuts de lloguers per a joves

0
349

A partir d’avui ja es pot sol·licitar el Bo Jove per a persones d’entre 18 i 35 anys que atorga l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. El tràmit es pot realitzar fins al 17 de juny, a les 17 h. El Bo Jove té com a finalitat facilitar la utilització d’un habitatge o habitació en règim de lloguer o de cessió d’ús a les persones joves amb mitjans econòmics escassos.

Les sol·licituds es poden presentar a través del web de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. Si es tracta d’una persona sol·licitant del Vallès Oriental també pot registrar la seva sol·licitud amb la documentació requerida al Registre electrònic del Consell Comarcal. Una altra via per poder presentar la sol·licitud presencialment és l’Oficina Local d’Habitatge, demanant cita prèvia al telèfon 93 560 39 11, o l’Oficina Comarcal d’Habitatge del Vallès Oriental, que atendrà sempre amb cita prèvia. El Consell Comarcal també ha habilitat dos números de telèfon per atendre qüestions als respecte, el 93 860 07 08 i el 667 99 21 35. També es pot demanar informació al correu electrònic habitatge@vallesoriental.cat.

L’import màxim de l’ajut és de 250 € i s’atorga per un màxim de dos anys. Per accedir al Bo Joves es necessita, entre d’altres requisits, ser titular d’un contracte de lloguer, habitació o cessió d’ús que constitueixi el seu domicili habitual o permanent, en el territori de Catalunya. L’atorgament de les subvencions resta condicionat a l’existència de disponibilitat pressupostaria per part del pressupost de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per a l’any 2022 en el moment de la resolució de la concessió, i l’import màxim inicial d’aquesta dotació pressupostària és de 29.000.000 €.

Tota la informació sobre el Bo Jove es pot trobar al web municipal www.llagosta.cat/bojove.

Publicitat