Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Obert el període d’inscripció per al Casal Multiesportiu de Setmana Santa

L’Ajuntament de la Llagosta i el Consell Municipal de l’Esport Escolar i el Lleure organitzen una nova edició del Casal Multiesportiu de Setmana Santa. L’activitat es desenvoluparà del 10 al 13 d’abril de 9 a 13.30 hores al Poliesportiu Antonio García Robledo i al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. A més, hi haurà un servei d’acollida de 8 a 9 h.

El Casal, amb activitats esportives i lúdiques, va adreçat a infants de 5 a 13 anys. El preu és de 36 euros i de 40 amb acollida. L’alumnat de les Escoles d’Iniciació Esportiva pagarà 33 euros (36 amb acollida). Hi ha descomptes per a germans inscrits. Les inscripcions es poden fer a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania o al web www.aitevo.com. Les places són limitades. Tots els participants rebran una samarreta de regal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies