Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

Veus de Dona fa un balanç positiu de la Nit de les Dones, que es va celebrar dissabte

Més de 160 dones van participar a la Nit de les Dones, l’acte organitzat dissabte per Veus de Dona al Centre Cultural. La celebració es va iniciar amb un muntatge pirotècnic a càrrec de Les Llagostes de l’Avern i va acabar amb una disco mòbil.

La Nit de les Dones va incloure una benvinguda amb cava i maduixes. Tot seguit, es va fer un sopar informal i la festa va continuar amb l’actuació de Ruth García Lete, cantant i professora de l’Escola Municipal de Música, una màsterclass de zumba, una exhibició de dansa oriental i la presentació del nou Grup de suport i creixement per a dones. Una dona DJ es va encarregar de posar el punt final a la celebració. La presidenta de Veus de Dona, María Jesús Román, considera que “és un dia per gaudir, per disfrutar i per tenir un punt de trobada de totes les dones de la Llagosta que hi vulguin venir”. Román ha destacat l’esforç que suposa organitzar aquest esdeveniment i ha volgut agrair la feina de la Brigada Municipal d’Obres.

Aspayfacos
D’altra banda, Aspayfacos també es va sumar divendres a la celebració del Dia de les Dones i ho va fer amb l’elaboració de mandales amb materials naturals. L’activitat va tenir lloc a la planta baixa de Can Pelegrí.

Publicitat

Publicitat

Més notícies