Dilluns, 20 març 2023
17 C
La Llagosta

La Nit de les Dones, un mandala natural i una jornada d’handbol, actes del cap de setmana del Dia de les Dones

Foto: Mimish Kano.

El Centre Cultural acollirà demà el sopar de La Nit de les Dones. Unes 170 dones participaran a l’acte, organitzat per Veus de Dona. En el marc de la programació del Dia Internacional de les Dones, Aspayfacos organitzarà avui un mandala i el Joventut Handbol la Llagosta celebrarà diumenge tot un seguit d’activitats.

La Nit de les Dones començarà a les 20.15 h, amb una sorpresa, que anirà a càrrec del grup de diables Les Llagostes de l’Avern. Tot seguit, es farà un sopar informal i, després, la festa continuarà amb diverses activitats lúdiques. La secretària de Veus de Dona, Eva María Hernández, ha explicat que l’activitat vol ser un espai “on les dones ens ho passem bé, estiguem juntes i ens donem una mica de suport entre totes”.

Mandala
Aspayfacos se suma un any més a la programació del Dia Internacional de les Dones. Per a aquesta ocasió, l’entitat que aplega a les persones amb diversitat funcional i els seus familiars ha preparat l’elaboració d’un mandala amb materials de la natura. L’activitat es farà aquesta tarda, partir de les 18.30 h, a Can Pelegrí.

Handbol
El Joventut Handbol la Llagosta també realitzarà tot un seguit de propostes amb motiu del Dia de les Dones. L’entitat ha preparat per a diumenge una jornada dedicada a l’handbol femení. Els actes començaran a les 10 h i es desenvoluparan fins a les 20 h.

Durant aquesta jornada, se celebraran dos partits d’handbol femení de lliga. L’equip cadet femení del Joventut Handbol la Llagosta jugarà contra el Ribes i el sènior, contra l’Ascó B. El club també ha previst que es juguin partidets de minihandbol entre les integrants de la categoria màster femení i les noies del club. Al migdia, hi haurà una botifarrada. Totes aquestes activitats es faran al Poliesportiu Antonio García Robledo de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies