Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

La Llagosta commemora el Dia Internacional de les Dones

Les desigualtats econòmiques i socials entre homes i dones ha estat l’eix del manifest institucional del Dia Internacional de les Dones a la Llagosta. La regidora d’Igualtat, Conchi Jiménez, ha estat l’encarregada de llegir aquesta tarda el manifest a la sala d’exposicions de Can Pelegrí, que s’ha omplert.

Durant l’acte, s’ha reivindicat la igualtat entre els homes i les dones. Per aquest motiu, entre les diverses activitats que fa l’Ajuntament, s’ha presentat el projecte Grup de suport i creixement per a dones, que anirà a càrrec de Vanessa Palomero i tindrà sessions quinzenals i gratuïtes. “És un primer pas perquè les dones ens puguem agrupar i parlar de temes que ens interessin. Es treballaran molts valors, com per exemple, que les dones han de ser capaces d’estimar-se, per, fer-ho, també a la resta de persones”, ha dit Jiménez, que ha remarcat el projecte: “són uns grups de suport a les dones”.

A l’acte institucional, també s’han llegit una dotzena d’haikús, que són poemes d’origen japonès que es caracteritzen per ser uns textos breus. La lectura ha anat a càrrec d’alumnes de l’Oficina de Català de la Llagosta, que ha tingut com a temàtica el Dia Internacional de les Dones.

A més, s’ha inaugurat una exposició fotogràfica del Foto-Club la Llagosta amb una trentena d’imatges dels 23 anys del concurs fotogràfic sobre el Dia Internacional de les Dones. La mostra estarà exposada a Can Pelegrí fins al 31 de març. A l’acte, el Foto-Club la Llagosta ha reconegut una desena de persones per la seva vinculació i participació en el concurs.

Publicitat

Publicitat

Més notícies