Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

EUiA, ICV i Podem condemnen l’ocupació del bloc de pisos del carrer de Sant Francesc

Les agrupacions locals d’Esquerra Unida i Alternativa, d’Iniciativa per Catalunya Verds i de Podem han condemnat l’ocupació del bloc de pisos del carrer de Sant Francesc de la Llagosta. En un comunicat conjunt, les tres formacions polítiques han manifestat avui el seu suport a les famílies afectades.

Segons el comunicat, les tres formacions han demanat el treball “de manera urgent en la recerca immediata de solucions al conflicte i es restableixin els drets de les famílies de la Llagosta que han comprat els seus habitatges”. Tanmateix, han remarcat al text la defensa del “dret a un habitatge digne i contra l’especulació urbanística”.

A més, han denunciat i condemnat “la lamentable actitud d’algunes persones que, de manera encoberta per les xarxes socials, han intentat polititzar el conflicte manipulant la informació i vinculant diverses persones afiliades i electes de les nostres organitzacions amb màfies organitzades”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies