Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

El servei de Recerca d’Ocupació Local va facilitar la contractació de 175 persones durant l’any 2016

Un total de 175 persones van aconseguir feina durant l’any 2016 gràcies a la intervenció del servei de Recerca d’Ocupació Local (ROL) de l’Ajuntament. Aquest departament, ubicat a la planta baixa de l’Edifici Administratiu, al passeig del Pintor Sert 2-4, va atendre l’any passat 1.657 visites. El ROL va gestionar 164 ofertes de treball durant el 2016. El servei va contactar amb 775 persones, de les quals 506 van estar interessades a rebre la informació sobre aquestes ofertes, que van permetre la contractació de 102 persones.

A més, altres 73 persones van trobar feina gràcies a l’assessorament del ROL. Aquest servei ofereix orientació laboral i fa de mitjancer entre les empreses i la ciutadania. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Cal demanar cita prèvia a la recepció de l’Edifici Administratiu de l’Ajuntament.

Publicitat

Publicitat

Més notícies