Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

El Centre Cultural acull avui un acte de la plataforma Un país en comú

El Centre Cultural acollirà avui a partir de les 19 hores un taller amb l’objectiu de vertebrar a la Llagosta la confluència de partits polítics d’esquerra a l’entorn de la plataforma Un país en comú. A la Llagosta, s’hi perfilen com a integrants d’Un país en comú les agrupacions polítiques d’Iniciativa per Catalunya Verds, d’Esquerra Unida i Alternativa i de Podemos.

L’acte d’avui al Centre Cultural pretén establir les bases per organitzar aquest moviment polític al municipi. El procés per a la creació de la confluència dels anomenats partits de l’esquerra transformadora a Catalunya està previst que culmini a principis del mes d’abril amb una assemblea constituent.

Publicitat

Publicitat

Més notícies