Diumenge, 21 abril 2024
17.8 C
La Llagosta

Es constitueix l’agrupació local del PDeCAT

Zacaries Egea, a l’esquerra, amb Mireia Egea i Jordi Talarn, durant l’acte del PDeCAT a la Llagosta.

L’Agrupació del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) de la Llagosta s’ha constituït oficialment avui. L’acte, que s’ha celebrat al restaurant SAK, ha comptat amb una desena de militants i amb el secretari de Comunicació del Vallès Oriental del PDeCAT, Jordi Talarn.

Durant l’assemblea fundacional del PDeCAT a la Llagosta, que és hereu de l’antiga Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), només s’ha presentat la candidatura a la presidència de Mireia Egea, que és l’única regidora convergent a la Llagosta. L’executiva està formada pel tresorer, Zacaries Egea i les vocals Leonor Ordóñez, Matilde Sisó i Joaquima Clotet.

El PDeCAT a la Llagosta comença amb una trentena de militants, gran part d’ells de l’antiga CDC al municipi. “L’objectiu que ens marquem és créixer a la Llagosta i seguir el missatge del procés que estem vivint en l’àmbit català”, ha explicat la presidenta, Mireia Egea. En aquest sentit, Talarn ha mostrat la dificultat que s’ha trobat el nou partit per fer-se un lloc al territori baixvallesà i a poblacions com la Llagosta perquè “pel procés d’independència i la formació del partit, aquest no és un lloc favorable per a nosaltres. Malgrat això la feina s’està fent bé i n’és un exemple la creació del PDeCAT a la Llagosta”.

El proper pas del PDeCAT a la Llagosta serà modificar el nom de l’agrupació local que figura a l’Ajuntament, ja que té el nom de l’antiga CDC.

Publicitat

Publicitat

Més notícies