Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

Aina Vidal, diputada d’En Comú Podem, reivindica pensions dignes en un acte a la Llagosta

Aina Vidal, diputada d’En Comú Podem, va demanar ahir a la Llagosta unes pensions dignes per a la ciutadania. La diputada va centrar l’atenció en l’acte central de la campanya Treball digne, pensió digna, que va celebrar Iniciativa per Catalunya Verds al Vallès Oriental al Centre Cultural de la Llagosta.

Vidal va criticar l’actual postura del govern central del Partit Popular respecte a les pensions. En aquest sentit, la diputada va demanar la derogació de l’actual reforma laboral i va defensar la viabilitat de les pensions dins de la Seguretat Social. “Hi ha diners suficients per pagar les pensions dins de la Seguretat Social”, va dir Aina Vidal, que també va remarcar: “hem d’assegurar la viabilitat de les pensions i també que aquestes siguin dignes”.

La trobada també va comptar també amb la participació de Jordi Comas, membre de l’àmbit de gent gran d’ICV del Vallès Oriental.

Publicitat

Publicitat

Més notícies