L’alumnat de quart de Primària de l’Escola Joan Maragall ha visitat aquest matí l’Ajuntament

0
133

Les dues classes de quart de Primària de l’Escola Joan Maragall han visitat avui l’Ajuntament de la Llagosta. És la primera visita del curs 2016-2017. Durant les properes setmanes, també aniran al Consistori els alumnes de quart de les escoles Les Planes, Sagrada Família i Gilpe. Amb aquesta activitat, es pretén que l’alumnat conegui de primera mà el funcionament de l’Ajuntament i també que plantegi les seves inquietuds directament a l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, durant una trobada al saló de plens.

Durant la seva estada a l’Ajuntament, els escolars de l’Escola Joan Maragall han estat atesos per l’alcalde, Óscar Sierra; el regidor de Serveis Municipals, Jordi Jiménez, i alguns empleats municipals.

Publicitat