Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

L’Ajuntament i el CMEELL organitzen un casal multiesportiu per Nadal

El Consell Municipal de l’Es­port Escolar  i el Lleure (CMEELL) i l’Ajuntament de la Llagosta organitzaran un casal mul­ties­por­tiu per Nadal. L’activitat es desenvoluparà del 27 al 30 de desembre al Pavelló Antonio García Robledo i al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert en horari de 9 a 13.30 hores. Hi haurà la possibilitat de gaudir d’una hora d’acollida de 8 a 9.

El preu de la inscripció és de 33 euros per als alumnes de les Escoles d’Iniciació Esportiva (més tres euros, si s’opta per l’acollida) i de 36 euros per a la resta (més quatre per l’acollida). Els interessats s’han d’inscriure fins al 22 de desembre omplint un formulari a la pàgina web www.aitevo.com. Hi haurà des­­comptes per a germans inscrits. Per a rebre més informació, cal adreçar-se a l’OAC.

Durant el Casal Multiesportiu de Nadal s’organitzaran diferents activitats esportives i lúdiques. També, està previst fer una sortida al Parc de Nadal de Granollers. Tots els participants rebran com a regal una samarreta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies