Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

EUiA de la Llagosta organitza aquesta tarda una xerrada sobre la coeducació

L’Àrea de la Dona d’Esquerra Unida i Alternativa de la Llagosta organitza avui dimarts una xerrada-debat que porta per títol La coeducació com a eina de transformació social. L’activitat es desenvoluparà a partir de les 18.30 hores al local d’Esquerra Unida i Alternativa a la Llagosta, que es troba situat al número 19 del passeig del Pintor Sert.

L’encarregada d’impartir la xerrada serà Adelina Escandell, que és mestra, llicenciada en Psicologia i formadora en coeducació. Després de la seva intervenció, s’obrirà un debat amb el públic assistent.

La xerrada La coeducació com a eina de transformació social coincideix aquesta setmana amb la celebració divendres del Dia internacional contra la violència vers les dones.

Publicitat

Publicitat

Més notícies