Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Més de 750 persones participaran dissabte al joc d’invasió zombi pels carrers de la Llagosta

voltatz-infectionLa Llagosta serà la nit de dissabte a diumenge l’escenari d’un joc d’aventures en temps real sobre una invasió zombi. El terme municipal de la nostra localitat acollirà el segon Z-Infection que té lloc a Catalunya i que ja compta amb més de 750 inscrits. La colla dels Volats porta a la Llagosta aquesta proposta, que va tenir una primera experiència el mes de maig passat a Llagostera.

El joc hiperrealista simula una apocalipsi i infecció zombi a l’estil de la sèrie de ciència ficció The Walking Dead o la pel·lícula Guerra Mundial Z. Els participants es divideixen entre els grups de supervivents i zombis. A més, hi haurà un tercer grup d’actors que farà de diversos personatges, com científics o militars i que també prendrà part en el joc i en les proves. Tots els participants portaran una acreditació identificativa.

El joc començarà demà dissabte a les 22.30 hores amb una desfilada a la plaça d’Antoni Baqué. A partir d’aquí, els supervivents hauran de superar diverses proves i evitar ser infectats pels zombis fins a les cinc de la matinada, hora en la qual acabarà el joc d’aventures.

Can Pelegrí serà el punt d’informació per als participants a partir de les 12.30 hores. A més, en aquest equipament s’habilitarà a partir de les 20.30 hores un espai per maquillar les persones que facin el paper de zombis.

La invasió zombi llagostenca fa mesos que es prepara des de la colla dels Volats amb l’empresa Caçafantasmes així com la seguretat dels espais públics mentre hi hagi el joc d’aventures amb la coordinació de la Policia Local i Protecció Civil. L’activitat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies