Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

L’Oficina Local de Català munta una exposició sobre la història del còmic

Can Pelegrí acull des d’aquesta tarda l’exposició Vinyetes: història del còmic en català. Aquesta mostra, que impulsa l’Oficina de Català de la Llagosta, fa un petit recorregut per la història del còmic en català i alhora posa de manifest les principals activitats i tendències del moment. Vinyetes: història del còmic en català es pot visitar fins al 29 d’octubre de dilluns a divendres de 16 a 21 hores i els dimarts, dimecres i dissabtes de 10 a 13 hores.

D’altra banda, l’Oficina de Català de la Llagosta manté obert fins dimecres el període de matriculacions per als diferents cursos presencials i a distància per a adults. Les persones interessades han de passar per la seu de l’Oficina, situada a la planta baixa de l’Edifici administratiu municipal, al passeig del Pintor Sert.

Publicitat

Publicitat

Més notícies