Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

José Luis Fabregat completa el recorregut en bicicleta fins a Roma

José Luis Fabregat va completar diumenge el recorregut en bicicleta fins a la ciutat italiana de Roma. El veí de la nostra localitat va sortir de la plaça d’Antoni Baqué el 10 de setembre i, després de més de 1.400 quilòmetres, va complir el repte esportiu en bicicleta. Ahir va arribar en vaixell a Barcelona.

Fabregat, de 69 anys, va fer un total de 15 etapes en 16 dies, ja que a la setena jornada no va poder sortir en bicicleta per una pluja intensa quan es trobava a França. A banda d’això i del cansament físic, el llagostenc va haver de superar altres problemes, com el de la llengua, ja que no parla francès ni italià o haver de modificar sobre la marxa el seu recorregut.

José Luis Fabregat va completar part del recorregut amb dos cicloturistes que es va trobar durant el seu viatge i que el van acabar acompanyant fins a Roma. Fabregat va posat punt final al seu recorregut amb la visita a la Ciutat del Vaticà.

Aquest ha estat el segon repte esportiu en bicicleta que supera José Luis Fabregat, ja que a l’any 2010 va completar els 1.200 quilòmetres entre la Llagosta i la ciutat andalusa de Xerez, on va néixer.

Publicitat

Publicitat

Més notícies