Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

José Luis Fabregat inicia dissabte el recorregut de la Llagosta a Roma en bicicleta

Fotografia: José Luis Fabregat
Fotografia: José Luis Fabregat. 

El veí de la Llagosta José Luis Fabregat iniciarà dissabte un recorregut en bicicleta fins a la ciutat italiana de Roma. El llagostenc té previst fer en 15 dies els 1.400 quilòmetres que separen la nostra localitat de la capital italiana.

Fa un any que Fabregat es prepara per a aquest repte esportiu, que li ha suposat rebaixar el seu pes 11 quilos fins  quedar-se en 73. El llagostenc marxarà a les nou del matí des de la plaça d’Antoni Baqué i preveu arribar a Roma el 25 de setembre. Concretament, la seva darrera etapa acabarà en la Ciutat del Vaticà. El 26 de setembre tornarà a Barcelona en vaixell.

Aquest és el segon repte esportiu en bicicleta que es posa José Luis Fabregat, ja que l’any 2010 va completar els 1.200 quilòmetres entre la Llagosta i la ciutat andalusa de Xerez, on va néixer fa 69 anys.

Publicitat

Publicitat

Més notícies