Dijous, 20 juny 2024
23.2 C
La Llagosta

El Centre de Formació de Persones Adultes comença el curs amb més de 500 estudiants

Centre de Formació d'AdultsEl Centre de Formació de Persones Adultes de la Llagosta ha iniciat el curs 2016-2017 amb prop de 520 alumnes matriculats als grups de cicles formatius, d’accés a la universitat, d’informàtica i d’idiomes. Tot i així, el nombre de persones que formen l’alumnat es podria incrementar durant els propers dies, ja que l’escola mantindrà oberta la matriculació fins a principis d’octubre.

El Centre de Formació de Persones Adultes de la Llagosta ofereix el graduat d’Educació Secundària, cursos per fer les proves d’accés a la universitat per a majors de 25 anys i majors de 45 anys i per fer les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà i grau superior. El centre també imparteix cursos d’informàtica, de català i castellà per a estrangers, de llengua catalana inicial i de primer nivell, i els tallers d’anglès i francès inicial i de primer nivell.

Les persones interessades a fer algun d’aquests cursos poden adreçar-se a l’escola, situada al número 28 del carrer de l’Estació, de dilluns a divendres, de 10 a 12 h i de 16 a 18 h.

Inauguració del curs

D’altra banda, el proper 5 d’octubre, a les 18.30 h, es farà al Centre Cultural l’acte oficial d’inauguració del curs. Enguany, a més de la presentació del professorat, de l’oferta educativa i del calendari d’activitats, l’esdeveniment comptarà amb la participació de Manel Pousa, més conegut com a pare Manel. Pousa parlarà sobre la solidaritat en temps de crisi.

Publicitat

Publicitat

Més notícies