El Centre de Formació de Persones Adultes comença el curs amb més de 500 estudiants

0
152

Centre de Formació d'AdultsEl Centre de Formació de Persones Adultes de la Llagosta ha iniciat el curs 2016-2017 amb prop de 520 alumnes matriculats als grups de cicles formatius, d’accés a la universitat, d’informàtica i d’idiomes. Tot i així, el nombre de persones que formen l’alumnat es podria incrementar durant els propers dies, ja que l’escola mantindrà oberta la matriculació fins a principis d’octubre.

El Centre de Formació de Persones Adultes de la Llagosta ofereix el graduat d’Educació Secundària, cursos per fer les proves d’accés a la universitat per a majors de 25 anys i majors de 45 anys i per fer les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà i grau superior. El centre també imparteix cursos d’informàtica, de català i castellà per a estrangers, de llengua catalana inicial i de primer nivell, i els tallers d’anglès i francès inicial i de primer nivell.

Les persones interessades a fer algun d’aquests cursos poden adreçar-se a l’escola, situada al número 28 del carrer de l’Estació, de dilluns a divendres, de 10 a 12 h i de 16 a 18 h.

Inauguració del curs

D’altra banda, el proper 5 d’octubre, a les 18.30 h, es farà al Centre Cultural l’acte oficial d’inauguració del curs. Enguany, a més de la presentació del professorat, de l’oferta educativa i del calendari d’activitats, l’esdeveniment comptarà amb la participació de Manel Pousa, més conegut com a pare Manel. Pousa parlarà sobre la solidaritat en temps de crisi.

Publicitat