Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

La Concòrdia i el sènior B del FS Unión Llagostense guanyen el Trofeu de Festa Major

concordia trofeu FMEl sènior femení A del CD la Concòrdia i el sènior B del FS Unión Llagostense van guanyar el Trofeu de Festa Major, mentre que el sènior A del FS Unión Llagostense i el Club Deportivo Viejas Gloras van perdre els seus respectius partits. Tots els compromisos de Festa Major es van disputar dissabte.

La Concòrdia es va imposar 4 a 3 contra el Sabadell, de la Divisió d’Honor Catalana. Les llagostenques van haver de capgirar el resultat fins a tres ocasions per guanyar amb els gols d’Alma, Esther, Cinthia i Iris. El sènior B de la Concòrdia no va jugar perquè no es va poder concretar cap partit.

D’altra banda, el FS Unión Llagostense B va guanyar amb comoditat les Glòries per 11 a 1. Va ser un partit plàcid en el debut de Javi García a la banqueta del conjunt llagostenc. Més complicat ho va tenir el sènior A, que va perdre 3 a 6 contra el Dante en un partit en el qual van ser millor els visitants.

En el Torneig de Festa Major, l’infantil del FS Unión Llagostense va perdre 2 a 4 contra l’Escola de Futbol Montcada; el juvenil A va caure 2 a 4 contra el Dante; i el juvenil B va guanyar en la tanda de penals després d’haver acabat 3 a 3 contra l’Escola de Futbol Montcada.

En futbol, el Viejas Glorias va perdre 2 a 5 contra la Creueta de Santa Perpètua de Mogoda. L’equip va ser dirigit pel seu president, Alonso Rodríguez, ja que Julio Giménez ha deixat el càrrec temporalment per motius personals.

Dissabte, encara hi haurà una darrera activitat per Festa Major, el Torneig Mero Alonso, que celebra l’Handbol Club Vallag al Poliesportiu Antonio García Robledo d’11 a 13 hores i de 16 a 20 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies