Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

La Murga celebra la seva 25a Paella Popular

paella popular la murga 2016La Murga ha preparat avui arròs per a 1.800 persones al Parc Popular. Aquesta era la 25a Paella popular que cuinaven i repartien els membres de la colla més veterana de la nostra localitat. Des de ben d’hora ja hi havia cua per recollir un plat de paella.

Durant aquests 25 anys han estat milers les persones que han assistit aquest dinar popular. Taules, cadires, estovalles, mates, bancs,… qualsevol lloc és bo per seure i compartir una estona a l’ombra dels arbres del Parc Popular.

La Murga s’ha mostrat molt satisfeta amb el desenvolupament de l’acte. Un dels representants del grup, David Castells, ha destacat que la Paella Popular ha canviat molt, fins i tot l’actitud de la gent és molt diferent i ja han passat a la història les picabaralles que hi ha havia a la cua els primers anys.

Publicitat

Publicitat

Més notícies