Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

Sangrinaris fa un brindis al pregó per Festa Major

Al crit d’invasió, la colla Sangrinaris ha donat el tret de sortida de la Festa Major de la Llagosta. L’entitat ha celebrat els 25 anys amb la ciutadania des del balcó de l’edifici de l’Ajuntament amb un pregó amb música, llums i un brindis.

Un nombrós grup de representants de Sangrinaris han omplert el balcó i han animat a fer gresca durant la festivitat. L’entitat ha projectat dos vídeos on s’ha explicat els seus orígens i s’han vist diversos membres de la colla amb les diferents samarretes commemoratives d’altres festes majors de la nostra localitat.

Durant l’acte han parlat Alfredo Herrero i Irene López, membres de la colla, i Javier Peña Torres, president de Sangrinaris. Per la seva part, l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha felicitat a la colla pels 25 anys i ha encoratjat a la ciutadania a cantar una cançó d’aniversari per celebrar el quart de segle.

Sangrinaris ha tancat el pregó amb un brindis i recordant que la nit de dissabte a diumenge, a la 1 de la matinada, faran la tradicional Sangriada popular, a la cruïlla del carrer de l’Estació amb l’avinguda del Primer de Maig. Un cop s’ha acabat el pregó, els membres de la colla s’han fet una fotografia en el Saló de Plens.

sangrinaris festa major 2

Publicitat

Publicitat

Més notícies