Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Carla Rufach i Arturo Shappiro, escollits Pubilleta i Hereu de la Llagosta

Carla Rufach i Arturo Shappiro han estat escollits Pubilleta i Hereu de la Llagosta pel 2016 damunt l’escenari del carrer de l’Estació. En total s’han presentat 19 noies i 8 nois al certamen.

L’acte ha començat amb un espectacle infantil a partir de les cinc de la tarda i tot seguit s’han presentat als infants que han pres part al certamen. Carla Rufach, de 8 anys i de l’Escola la Gilpe, s’ha proclamat Pubilleta, i Arturo Shappiro, de 9 anys i de l’Escola Les Planes, Hereu. A més, el jurat ha escollit a una primera dama, que ha estat Natalia Zafra Domínguez, de 10 anys i de l’Escola Joan Maragall, i una segona dama, Alícia Garcia, de 8 anys i de l’Escola Joan Maragall.

Els participants han rebut obsequis de mans de l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra; el regidor de Cultura, Mariano Garcia; el regidor d’Infància, Fran Ruiz, i la regidora de Serveis Socials, Antonia Illescas.

Publicitat

Publicitat

Més notícies