Dissabte, 13 juliol 2024
25.2 C
La Llagosta

El Centre de Formació d’Adults obre el període de matriculació

El Centre de Formació d’Adults de la Llagosta ha obert avui el període de matriculació per al curs 2016-2017. Els interessats s’han d’adreçar al centre, situat al número 20 del carrer de l’Estació en horari de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores.

La documentació necessària és una fotocòpia del DNI i, si es vol estudiar per obtenir el Graduat en Educació Secundària, cal portar també el llibre d’escolaritat o l’expedient de l’ESO.

Al Centre de Formació d’Adults de la Llagosta es pot estudiar català, castellà, francès i anglès, a més de fer la preparació d’accés a cicles formatius de grau mitjà i superior i a la universitat per a majors de 25 i 45 anys, informàtica i el Graduat d’Educació Secundària, entre d’altres.

El període de matriculació estarà obert fins al 8 de setembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies