Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

La Fira d’adopcions d’animals abandonats aconsegueix casa per a una gossa

Foto: Facebook Help Guau
Foto: Facebook Help Guau

El Parc Popular va ser l’escenari ahir de la quarta Fira d’adopcions d’animals abandonats de la Llagosta. L’esdeveniment va complir l’objectiu de trobar famílies que volguessin adoptar un gos. Una gossa ja va sortir de la fira amb una nova llar i dos animals més tenen moltes opcions de deixar el centre d’acollida Help Guau.

Aquesta entitat ha estat l’encarregada de portar a terme la Fira d’Adopcions. L’Ajuntament de la Llagosta té un conveni amb aquesta associació, que es dedica a recollir animals abandonats i cuidar-los fins que algú vol acollir-los. El Consistori llagostenc tenia fins ahir sis gossos en aquestes instal·lacions.

Al llarg del matí es van fer desfilades dels gossos que estan en adopció. Help Guau també va realitzar altres activitats com ara jocs interactius per a gossos, classes d’obediència, un mini agility i un concurs que va anomenar «Tú si que vales». L’únic inconvenient del matí va ser el llançament de petards, que va provocar que els gossos estiguessin molt alterats.

Publicitat

Publicitat

Més notícies