Dijous, 28 març 2024
19.3 C
La Llagosta

ICV escull la nova executiva local durant la seva 5a Assemblea

5a assemblea icvIniciativa per Catalunya Verds a la Llagosta va renovar divendres la seva direcció durant la celebració de la cinquena assemblea local. L’acte, que es va desenvolupar a la sala polivalent del Centre Cultural, va servir també per aprovar l’informe de gestió de la executiva sortint, que encapçalava Jesús Ríos, i l’informe polític de la nova direcció, que té com a coordinadors a Toni Cubel i Eva Miguel.

Tant la renovació de la direcció, com l’informe de gestió i el polític van ser aprovats per unanimitat per la militància local d’ICV. La nova executiva de la formació ecosocialista està formada per Marta Melgar, secretària d’Organització; Ana Belén Cazorla, secretària de Finances; Juan Antonio Cabezudo, secretari de Comunicació; Jesús Ríos, secretari Sociocultural; Daniel Pindado, secretari de Món del Treball; Alberto López, suport institucional; i María Arjona, responsable de Dones amb Iniciativa.

A l’assemblea també estaven convidades la resta de partits polítics amb presència a la Llagosta i hi van assistir representants d’Esquerra Unida i Alternativa, de Podemos, de Ciutadans i d’Esquerra Republicana de Catalunya.

A més dels ponents d’ICV, a la tribuna també van pujar representants d’EUiA, de Podemos i de Barcelona en Comú. L’assemblea també va comptar amb la intervenció de Jordi Manils, coordinador comarcal d’ICV al Vallès Oriental.

Durant l’assemblea local d’ICV, també es van aprovar quatre resolucions. Aquestes fan referència al futur de Can Baqué, a la remunicipalització del servei de subministrament d’aigua, a la defensa dels serveis públics i a la situació de la zona verda de Can Milans i la sentència del cas Valentine.

Publicitat

Publicitat

Més notícies