Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Fins al 23 de juny es pot votar per escollir el cartell de la Festa Major 2016

Fianlistes concurs cartellsDes d’avui i fins al dia 23 de juny, es pot votar per escollir el cartell de la Festa Major de la Llagosta de 2016. Els interessats poden participar en aquesta votació de dues maneres: o bé anant a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania o bé mitjançat el banner d’aquest web. Els tres cartells finalistes es van presentar amb el pseudònims d’AI WEIWEI, JC i Escenes de Festa Major versió 1.

El resultat de la votació es donarà a conèixer el dia 27 de juny a les 19 h a la sala de plens de l’Ajuntament en un acte durant el qual es procedirà al lliurament de premis. El Consistori ha establert un premi de 500 euros per al cartell guanyador, de 200 per al segon classificat i de 100 per al tercer.

Publicitat

Publicitat

Més notícies