Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Eva Miguel i Toni Cubel, nous coordinadors locals d’ICV

Fotografia: ICV la Llagosta
Fotografia: ICV la Llagosta. 

La regidora Eva Miguel i el sindicalista de CCOO Toni Cubel són els nous coordinadors de la secció local d’ICV a la Llagosta després de l’assemblea local que va tenir lloc divendres. D’aquesta manera, l’agrupació política adopta el format de tàndem per dirigir la coordinació de la secció local, tanmateix com ha fet anteriorment ICV a nivell comarcal i nacional. L’anterior màxim responsables local era el regidor Jesús Ríos.

La candidatura de Miguel i Cubel va ser l’única que es va presentar el 24 de maig i va comptar amb l’aval del 68% dels militants i simpatitzants. La ratificació del tàndem va tenir lloc a l’assemblea de divendres amb el suport del 94% dels vots. En blanc van votar el 6%. Eva Miguel, de 41 anys, és llicenciada en Història Contemporània i actualment és regidora a l’Ajuntament de la Llagosta. Toni Cubel, de 46 anys, llicenciat en Dret, és tècnic municipal en consum de l’Ajuntament de la Llagosta i sindicalista de CCOO.

El procés conclourà aquest divendres amb la celebració de la 5a Assemblea Local, on s’escollirà l’executiva local i es debatrà la gestió de l’equip anterior. A més, es marcarà l’actuació política dels propers anys. L’Assemblea tindrà lloc al Centre Cultural a partir de les 18.30 hores. La nova coordinadora, mitjançant un comunicat, s’ha mostrat “molt satisfeta i il·lusionada amb els resultats obtinguts” i afronta “amb responsabilitat un nou futur polític de l’agrupació local amb la convicció, fermesa i compromís per arribar a tota la ciutadania”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies