Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

Escollides les obres finalistes del Concurs de cartells de la Festa Major 2016

Fianlistes concurs cartellsEl jurat del Concurs de cartells de la Festa Major de la Llagosta 2016 ha escollit aquest matí les tres obres finalistes. Es tracta dels cartells presentats amb els pseudònims AI WEIWEI, JC i Escenes de Festa Major versió 1. Del 2 al 23 de juny, s’obrirà un procés de participació ciutadana a través de votacions al web del 08CENTVINT i, presencialment, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania per tal d’escollir l’obra guanyadora.

S’ha establert un primer premi de 500 euros per al cartell guanyador, un segon de 200 i un tercer de 100. El jurat estava format pel regidor de Cultura, Mariano García; Carlos Gracia, tècnic de l’àrea municipal de Comunicació; Sílvia Vinyeta, representant del setmanari Contrapunt; i Olga Riart, dissenyadora gràfica. Al concurs s’han presentat nou obres, dues de les quals no complien les bases.

Publicitat

Publicitat

Més notícies