Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

El prestigiós Cor Vivace tanca les Jornades de Música i Cant Coral

El prestigiós Cor Vivace va tancar amb el seu concert les onzenes Jornades de Música i Cant Coral, que organitza la Coral Miranda. L’actuació va tenir lloc dissabte al Centre Cultural amb una gran afluència de públic.

Per segon any consecutiu, el Cor Vivace, dirigit per Tomàs Rosado, formava part de les jornades llagostenques. Tant l’any passat com aquest, la coral de Barcelona va protagonitzar una actuació amb música moderna acompanyada amb coreografia, sent un espectacle que se surt de la línia habitual.

El Cor Vivace va tancar les jornades de la coral llagostenca després d’una primera sessió l’1 de maig. Aleshores, van prendre-hi part dues corals i dos grups vocals, també al Centre Cultural. El proper concert de la Coral Miranda serà l’actuació de final de temporada, encara en una data per determinar.

Publicitat

Publicitat

Més notícies