Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

La Casa de Andalucía celebra la Cruz de Mayo i la segona preliminar del Concurs de cante

Demà, se celebra la segona preliminar del 33è Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta, organitzat per la Casa de Andalucía. En aquesta ocasió, actuaran quatre cantaors i tres cantaores.

L’antic Centre Cultural del carrer de la Florida torna a ser l’escenari de la competició flamenca. A partir de les vuit del vespre, actuaran Rafael Bueno, Carmen Corpas, Blas Maqueda, Pere Martín, Ana Brenes, José Vargas i Consuelo de Málaga. Maqueda i Vargas són dels cantaors més veterans del certamen.

El 33è Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta està dedicat a José María Cabrera, que va ser membre del jurat del certamen durant una vintena d’anys.

D’altra banda, la Casa de Andalucía celebrarà diumenge la Cruz de Mayo. La festa començarà a dos quarts de dues amb una missa rociera a l’Església de Sant Josep. Tot seguit, a dos quarts de tres, hi haurà un potaje rociero a la plaça de l’Alcalde Sisó Pons.

Publicitat

Publicitat

Més notícies