La Casa de Andalucía celebra la Cruz de Mayo i la segona preliminar del Concurs de cante

0
101

Demà, se celebra la segona preliminar del 33è Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta, organitzat per la Casa de Andalucía. En aquesta ocasió, actuaran quatre cantaors i tres cantaores.

L’antic Centre Cultural del carrer de la Florida torna a ser l’escenari de la competició flamenca. A partir de les vuit del vespre, actuaran Rafael Bueno, Carmen Corpas, Blas Maqueda, Pere Martín, Ana Brenes, José Vargas i Consuelo de Málaga. Maqueda i Vargas són dels cantaors més veterans del certamen.

El 33è Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta està dedicat a José María Cabrera, que va ser membre del jurat del certamen durant una vintena d’anys.

D’altra banda, la Casa de Andalucía celebrarà diumenge la Cruz de Mayo. La festa començarà a dos quarts de dues amb una missa rociera a l’Església de Sant Josep. Tot seguit, a dos quarts de tres, hi haurà un potaje rociero a la plaça de l’Alcalde Sisó Pons.

Publicitat