Dissabte, 20 juliol 2024
26.4 C
La Llagosta

El 33è Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta comença aquest dissabte

33 concurs cante jondoEl 33è Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta arrenca aquest dissabte amb l’actuació de sis cantaors. El certamen, organitzat per la Casa de Andalucía, està dedicat a José María Cabrera, que va ser membre del jurat durant una vintena d’anys i que va morir recentment. Enguany, s’hi han inscrit 27 participants.

A la primera preliminar del concurs cantaran Ismael Cabrera, David de la Rambla, que va ser segon l’any 2014, José Antonio “El Mantecao”, Luis Quirós, Fran Atoche i Antonio Alvarado. L’acte començarà a les 20 h i es desenvoluparà a l’antic Centre Cultural del carrer de la Florida.

Totes les preliminars del certamen tindran lloc al mateix espai i a la mateixa hora. La propera setmana no hi haurà competició a causa de la celebració del Rocío. Així, les properes actuacions tindran lloc el 21 i el 28 de maig i el 4 de juny. La gran final del Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta es farà al Centre Cultural de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons el 18 de juny a les 20 h.

El certamen presenta aquest any com a novetat la incorporació d’un nou premi. A més dels tres primers classificats i l’accèssit a un quart, els organitzadors han establert un cinquè premi. El guardons estan dotats amb 1.000 euros per a l’artista guanyador, 600 per al segon, 400 per al tercer i 200 euros per al quart i per al cinquè classificat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies