El 33è Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta comença aquest dissabte

0
93

33 concurs cante jondoEl 33è Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta arrenca aquest dissabte amb l’actuació de sis cantaors. El certamen, organitzat per la Casa de Andalucía, està dedicat a José María Cabrera, que va ser membre del jurat durant una vintena d’anys i que va morir recentment. Enguany, s’hi han inscrit 27 participants.

A la primera preliminar del concurs cantaran Ismael Cabrera, David de la Rambla, que va ser segon l’any 2014, José Antonio “El Mantecao”, Luis Quirós, Fran Atoche i Antonio Alvarado. L’acte començarà a les 20 h i es desenvoluparà a l’antic Centre Cultural del carrer de la Florida.

Totes les preliminars del certamen tindran lloc al mateix espai i a la mateixa hora. La propera setmana no hi haurà competició a causa de la celebració del Rocío. Així, les properes actuacions tindran lloc el 21 i el 28 de maig i el 4 de juny. La gran final del Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta es farà al Centre Cultural de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons el 18 de juny a les 20 h.

El certamen presenta aquest any com a novetat la incorporació d’un nou premi. A més dels tres primers classificats i l’accèssit a un quart, els organitzadors han establert un cinquè premi. El guardons estan dotats amb 1.000 euros per a l’artista guanyador, 600 per al segon, 400 per al tercer i 200 euros per al quart i per al cinquè classificat.

Publicitat