Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

Miquel Planells guanya el Concurs fotogràfic Dia Internacional de la Dona

Primer premi en categoria adulta.
Primer premi en categoria adulta.
Primer premi en menys de 18 anys.
Primer premi en menys de 18 anys.

Miquel Planells, de Montcada i Reixac, ha estat el guanyador del 23è Concurs de fotografia Dia Internacional de la Dona. El veredicte del certamen, que ha organitzat el Foto-Club la Llagosta amb la col.laboració de l’Ajuntament, es va donar a conèixer divendres, 13 de maig, al Centre Cultural.

En aquesta ocasió, s’han presentat 41 obres en la categoria adults i 10 en menors de 18 anys.

La fotografia guanyadora expressa la relació entre una àvia i la seva néta. El jurat del certamen va destacar l’essència i el caliu d’una imatge que dóna rellevància a la interacció entre dues generacions. La segona classificada ha estat Laura Piña, de la Llagosta, i la tercera, Mercè Ramírez, de Parets.

En la categoria de menors de 18 anys, ha guanyat Aya Aawil. La seva fotografia representava unes dones d’esquena entrellaçades per les seves mans. A banda de la relació entre dones, també remarcava la connexió entre dones de diferents cultures i orígens. La segona classificada ha estat Soraya Amghar i el tercer, Khalid Anacrouch. La desena de participants infantils són veïns de la Llagosta.

El Foto-Club la Llagosta farà una exposició amb un recull de les obres presentades que es podrà veure de l’1 al 20 de juny al Centre Cultural. Amb aquesta mostra es tancarà la programació de les activitats celebrades a la Llagosta des del febrer amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

Publicitat

Publicitat

Més notícies