Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament contractarà dotze persones en un pla d’ocupació

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert el termini de presentació de sol·licituds a la convocatòria de plans d’ocupació 2016. Aquesta convocatòria permetrà contractar dotze persones amb diferents perfils professionals. La presentació de sol·licituds s’inicia avui, 13 de maig, i finalitzarà el dimarts 24 de maig.

Aquesta convocatòria, finançada per la Diputació de Barcelona, està lligada al programa complementari de foment de l’ocupació i de suport a la integració social. L’objectiu és la contractació de persones en situació d’atur i, especialment, aquelles que formen part de col·lectius en risc d’exclusió social.
Amb els plans d’ocupació es pretén pal·liar la situació de les persones que es troben en una situació socioeconòmica més desfavorida amb contractes temporals que els permetin millorar i actualitzar les competències professionals.

Aquesta nova convocatòria preveu contractar quatre persones per a la Brigada Municipal d’Obres, quatre més per al servei de jardineria, dues més com a agents cívics, una altra per al servei de neteja  i una altra com a auxiliar administrativa. Els contractes seran a temps complet per un període de sis mesos.

Les bases i el model de sol·licitud estan disponibles a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania i al web de l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies