Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

Avui han començat les Jornades Esportives Escolars

Jornada esportiva escolar 2016 (19)L’Ajuntament de la Llagosta ha organitzat aquest matí una jornada esportiva amb uns 180 estudiants de segon de Primària de tots els centres educatius de la nostra localitat. L’activitat s’ha desenvolupat al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert i al Poliesportiu Antonio García Robledo. Els alumnes, sota la supervisió de diversos monitors de les Escoles d’Iniciació Esportiva, han practicat diferents modalitats esportives i de psicomotricitat.

Aquesta ha estat la primera sessió de les Jornades Esportives d’aquest curs. A més de l’alumnat de segon que n’ha pres part aquest matí, el 20 de maig serà el torn dels de quart; el dia 10 de juny assistiran els de sisè i el 17 de juny, els de P5.

Des de fa anys, l’Ajuntament ofereix a totes les escoles de la Llagosta la possibilitat de participar en una activitat pensada per promoure l’activitat física, donar a conèixer diverses modalitats esportives i afavorir la relació entre infants de diferents escoles.

Jornada esportiva escolar 2016 (30)Les activitats esportives que es practiquen estan adaptades a les edats dels grups que hi participen. Avui, els escolars han pogut jugar a bàsquet, hoquei herba, jocs d’atletisme i de punteria, entre d’altres modalitats.

Publicitat

Publicitat

Més notícies