Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

Obert el període per sol·licitar ajuts de menjador escolar

L’Ajuntament ha obert avui el període de sol·licituds d’ajuts de menjador escolar per al curs 2016-2017. El tràmit està adreçat a alumnes empadronats a la Llagosta i i matriculats en alguna de les següents escoles: Sagrada Família, Les Planes, Joan Maragall i Gilpe, i que es trobin en una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques, sempre que no els pertoqui la gratuïtat del servei.

Per concedir els ajuts per al menjador escolar, es tenen en consideració diferents barems, com la situació econòmica o la composició familiar dels sol·licitants, entre d’altres.

La sol·licitud d’ajuts de menjador es pot efectuar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) fins al 27 de maig. Les bases amb els requisits que cal complir per ser beneficiari d’aquest ajut es poden consultar a la mateixa OAC o a l’apartat tràmits del web municipal www.llagosta.cat. Al mateix web també es pot trobar el model que cal omplir per sol·licitar l’ajut. L’horari d’atenció a la ciutadania és de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h, i dimarts i dijous de 16 a 20 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies