Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Obert el període de preinscripció a les escoles bressol

Escola Bressol CucutrasJa està obert el termini de preinscripcions a les escoles bressol. A la Llagosta, hi ha dos centres d’educació infantil de 0 a 3 anys, l’Escola Bressol Municipal Cucutras, que es troba al número 28 del carrer de l’Estació, i l’escola bressol Niu Blau, al carrer de les Escoles, número 66.

Per realitzar la preinscripció a la guarderia pública, la documentació es pot trobar al mateix centre i al web municipal, www.llagosta.cat. A més de la sol·licitud, cal portar, entre d’altres, original i fotocòpia del llibre de família, del document d’identificació i dels diferents certificats que acreditin situacions com la de discapacitat, família nombrosa o família monoparental.

El darrer dia per presentar la preinscripció a l’Escola Bressol Municipal Cucutras és el 13 de maig. Les llistes provisionals es publicaran el dia 24. Les reclamacions es podran presentar els dies 25 i 26 de maig. El 2 de juny es farà el sorteig de places per a sol·licituds amb la mateixa puntuació i el 3 de juny es publicaran les llistes definitives.

Per al proper curs, l’Escola Bressol Cucutras ofereix un total de 50 places lliures, set per a nadons de 0 a 1 any; 28 per a infants d’1 a 2 anys; i 15 per als de 2 a 3 anys. D’aquestes places, l’Ajuntament reservarà set per a infants amb necessitats educatives especials.

El Consistori també ha determinat tot un seguit de criteris complementaris per establir el barem de puntuació. Alguns dels aspectes que es contemplen són tenir un altre fill o filla al centre, la renda familiar, el domicili, si es tracta d’un infant amb discapacitat, si és família nombrosa o monoparental o si l’infant té alguna malaltia crònica. Tots els criteris i la puntuació s’adjunten amb la documentació informativa sobre la preinscripció.

L’escola bressol Niu Blau finalitzarà el període de preinscripció el 15 de juny. En aquest cas, en tractar-se d’un centre privat, el tràmit és diferent i les persones interessades han de passar per la mateixa escola a demanar informació.

Publicitat

Publicitat

Més notícies