Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

Elena Codó, nova directora del grup de teatre JUMP de la Llagosta

Elena Codó.
Elena Codó.

Elena Codó és la nova directora del grup de teatre JUMP de la Llagosta. Codó substitueix Jaime Calvet, Núria Espinosa i Carlos López, que s’han encarregat de la direcció artística d’aquesta companyia durant quatre anys i mig.

Elena Codó és llicenciada en Art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Entre els seus treballs, destaquen Els fusells de la mare Carrà, de B. Brecht, per Oriol BROGGI (Teatre Tantarantana 2004); Els sets contra Tebes/Antígona, dirigit por Hadi Kurich (Teatre Regina 2002); Tres cadires, dirigit por David Pintó (Fira Tarrega 2007) o A l’Arca a les Vuit, dirigit per Marc Hervàs (Teatro Nacional 2009).

En cinema, destaca la seva participació al laboratori d’actors de Joan Frank Charansonenet (2014), a més de la seva intervenció en curtmetratges. També va dirigir la Mostra 2014 de la Setmana del Teatre de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies