Convocat el Concurs de cartells de la Festa Major

0
94

L’Ajuntament ha convocat el concurs per escollir el cartell de la Festa Major de 2016. El termini de presentació d’obres estarà obert del 2 al 26 de maig. La participació és oberta tant a professionals com a artistes novells majors de 16 anys. Les obres hauran de ser inèdites. La principal novetat és que els participants podran presentar dues obres.

Els cartells hauran de ser lliurats a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. El jurat estarà format per professionals del disseny gràfic, per representants dels mitjans de comunicació comarcal i per membres de l’organització. La selecció de les tres obres finalistes es farà el 27 de maig a la sala de plens. Del 2 al 23 de juny, s’obrirà un procés de participació ciutadana a través de votacions al web i a l’edició en paper de l’informatiu 08CENTVINT. S’ha establert un primer premi de 500 euros per al cartell guanyador, un segon de 200 i un tercer de 100. Consulteu les bases.

Publicitat