Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

Convocat el Concurs de cartells de la Festa Major

L’Ajuntament ha convocat el concurs per escollir el cartell de la Festa Major de 2016. El termini de presentació d’obres estarà obert del 2 al 26 de maig. La participació és oberta tant a professionals com a artistes novells majors de 16 anys. Les obres hauran de ser inèdites. La principal novetat és que els participants podran presentar dues obres.

Els cartells hauran de ser lliurats a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. El jurat estarà format per professionals del disseny gràfic, per representants dels mitjans de comunicació comarcal i per membres de l’organització. La selecció de les tres obres finalistes es farà el 27 de maig a la sala de plens. Del 2 al 23 de juny, s’obrirà un procés de participació ciutadana a través de votacions al web i a l’edició en paper de l’informatiu 08CENTVINT. S’ha establert un primer premi de 500 euros per al cartell guanyador, un segon de 200 i un tercer de 100. Consulteu les bases.

Publicitat

Publicitat

Més notícies