Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

El conjunt de bàsquet de les Escoles d’Iniciació Esportiva serà demà campió de lliga

aL’equip de bàsquet infantil mixt de les Escoles d’Iniciació Esportiva de la Llagosta jugarà demà el darrer partit de la segona fase de la lliga que organitza el Consell Esportiu del Vallès Occidental de Sabadell. Els llagostencs, entrenats per Elliot Góngora, s’enfrontaran a partir de les 9.30 hores al CEM El Turó al CES Jaume Viladoms, que és el sisè classificat.

L’equip de la nostra localitat és el líder amb 18 punts i demà es proclamarà campió de lliga, fins i tot perdent, ja que ara mateix treu 95 punts de diferència en el bàsquet average general al segon classificat, l’Escola Gassó Vidal, que té 16 punts. En aquesta lliga, en cas de victòria se sumen tres punts i l’equip que perd suma un punt.

Publicitat

Publicitat

Més notícies