Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Espanya, amb Antonio García, comença demà el Preolímpic de Suècia

La selecció espanyola d’handbol, amb el llagostenc Antonio García Robledo, iniciarà demà el Torneig Preolímpic de Suècia, que es disputarà fins aquest diumenge. Espanya haurà de jugar tres partits en tres dies, amb un sistema de competició en format de lligueta. L’objectiu és aconseguir una de les dues places que donen accés a jugar els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro.

Espanya jugarà demà contra Eslovènia a partir de les 17 hores; dissabte contra Iran a les 16.15 hores; i diumenge contra el país amfitrió, Suècia, a les 16.30 hores. El combinat espanyol és el teòric favorit, juntament amb la selecció sueca. Espanya és la vigent subcampiona d’Europa i a priori no hauria de tenir dificultats per superar els dos primers partits contra seleccions més febles. No obstant això, en el darrer Campionat d’Europa, el partit entre Espanya i Eslovènia va acabar amb empat a 24.

Antonio García Robledo arriba al Preolímpic amb il·lusió per intentar la classificació per disputar els seus primers Jocs Olímpics, ja que fa quatre anys es va perdre els de Londres per una lesió.

Publicitat

Publicitat

Més notícies