Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Marina Millán, campiona de Catalunya cadet amb el BM Granollers

Marina Millán es va proclamar campiona de Catalunya cadet diumenge a Sant Quirze. La llagostenca va prendre-hi part amb el seu equip, el BM Granollers, que es va imposar a la final contra el club amfitrió, el Sant Quirze, per 25 a 32.

L’equip de la llagostenca va fer una fase final del Campionat de Catalunya impecable. A la final va guanyar amb set gols d’avantatge i a semifinals va imposar-se al Sant Vicenç per 21 a 17. En aquest mateix equip granollerí també es troba el seu germà, Josep Millán, que fa la tasca de delegat.

Per a Marina Millán, aquest triomf suposa el seu primer títol català i ve de quedar al gener subcampiona d’Espanya cadet a Almeria amb la selecció catalana. El proper repte de la llagostenca és intentar quedar campiona estatal amb el BM Granollers. El proper 20 de maig disputarà la fase sector del Campionat d’Espanya.

Publicitat

Publicitat

Més notícies