Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

Sonia Bocanegra es penja un bronze a l’Europeu veterà d’Itàlia

Fotografia: Sonia Bocanegra.
Fotografia: Sonia Bocanegra.

Sonia Bocanegra es va penjar una medalla de bronze en el Campionat d’Europa veterà d’atletisme de pista coberta, que va tenir lloc del 29 de març al 3 d’abril a Itàlia. La llagostenca va quedar al tercer lloc amb Espanya en la prova de relleus de 4×200 metres llisos.

Bocanegra defensava, amb el combinat estatal, l’or de l’any passat a Polònia. En la final, Itàlia es va imposar per menys d’un segon respecte a Espanya, que va fer un temps d’1 minut, 48 segons i 76 centèsimes. El segon lloc va ser per a Gran Bretanya. Bocanegra també va prendre part en la prova dels 60 metres llisos i va assolir la desena millor marca.

Per a Bocanegra, aquesta és la tercera medalla internacional en la categoria de veterans en la prova de relleus 4×200 metres llisos. L’any passat, va aconseguir l’or a l’Europeu de Polònia i fa dos anys va ser plata al Mundial.

L’altre atleta local que prenia part a l’Europeu, Raúl Gracia, va disputar el salt de llargada i va aconseguir el tretzè lloc.

Publicitat

Publicitat

Més notícies